מזמינה אתכם…

להתנתק מקצב החיים העמוס, להתמסר לקצב תהליכי הגיבון ולהתנסות בחוויה רב חושית מרתקת, בה תייצרו גבינה טרייה במו ידיכם.

נשלב עבודה מעשית, למידה וגם סיור ברפת המשפחתית.

נתכנס ברפת הראשונה במשק ותשמעו על סיפורנו.

בסביבת עבודה מתאימה ואותנטית, תקבלו חלב בקר טרי ועזרים להכנת גבינה.  תטעמו ותיקחו עמכם את הגבינה שייצרתם, להמשך ההנאה בביתכם.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

באיזה חוויה תבחרו?

גבינה על קצה המזלג

יום כיף קצר להכרות וטעימה. במהלך הסדנא תייצרו גבינה טרייה במו ידיכם.  נתכנס ברפת הראשונה במשק בה תשמעו על סיפורנו. בסביבת עבודה מתאימה ואותנטית, באווירה של כפר, תקבלו חלב בקר טרי להכנת הגבינה. בסיר החלב הגדול בו חלב מפוסטר, תייצרו ביחד חריצי גבינה אישיים לפי טעמכם ותטעמו מהגבינות. תיקחו עמכם מה שנשאר מהגבינות שייצרתם, להמשך החגיגה בביתכם ותצאו עם חוויה מעשית, שתשאיר טעם של עוד…

משך: כשעתיים

גודל קבוצה: 12-18 משתתפים (*בימי קורונה גודל הקבוצה מוגבל להנחיות)

מחיר : 1,320 ש"ח לקבוצה עד 12 משתתפים;
לכל משתתף נוסף: 110 ש"ח

 

 

הסדנאות בתאום מראש ובהזמנה מאושרת הכוללת מקדמה

לגלות את סוד הקסם של הפיכת חלב לגבינה

סדנת מעמיקה לייצור גבינות טריות ולהכרות עם החלב. במהלך הסדנא תייצרו שני סוגי גבינות טריות במו ידיכם. נשלב עבודה מעשית בצוות וסיור חוויתי, ברפת המשפחתית. נתכנס ברפת הראשונה במשק בה תשמעו על סיפורנו. בסביבת עבודה מתאימה ואותנטית, באווירה של כפר, תקבלו חלב בקר טרי וחומרי עזר להכנת הגבינות. כל צוות יקבל סיר עם חלב טרי מפוסטר, ממנו  תייצרו שני סוגי גבינות. כשהגבינות יעמדו לצורך התהליך תצאו ותבקרו ברפת הרובוטית. תטעמו מהגבינות ותיקחו עמכם את המוצרים שייצרתם, להמשך ההנאה בביתכם. תצאו עם חוויה מעשית, שתוצאותיה יהדהדו על השולחן המשפחתי.

משך: כארבע שעות 

גודל קבוצה: 18-6 משתתפים (*בימי קורונה גודל הקבוצה מוגבל להנחיות)

מחיר: 1,680 ש"ח לקבוצה עד 6 משתתפים ;
לכל משתתף נוסף: 280 ₪

הסדנאות בתאום מראש ובהזמנה מאושרת הכוללת מקדמה

למי מתאים?

  • למשפחות או קבוצות חברים המציינות ימי הולדת או אירוע חגיגי אחר.
  • לקבוצות שחוגגות מסיבת רווקות חווייתית ודינאמית עם התנסות עשירה
  • לצוות עובדים המעוניינים בגיבוש חברתי המשלב חוויה מעשית ותוכן מעשיר.
  • לצוותי הוראה במערכת החינוך, שמלבד ההתנסות והחוויה יקבלו הדגמה וכלים להעביר פעילות מועילה ומהנה במסגרת עבודתם.
  • לזוגות המציינים אירוע חגיגי ומעוניינים בחוויה מיוחדת.
  • התנסות מעשית באווירה מפנקת לחובבי קולינריה ולעוסקים במסעדנות, קונדיטוריה או בתעשיית המזון המעוניינים להכיר טוב יותר את החלב ומוצריו כחומרי גלם במטבח.
  • למגדלי צאן ובקר לחלב – הזדמנות להוסיף הנאה, להתנסות בייצור מוצרים מהחלב הזמין לך, לטעם של עוד מאותו דבר!
  • לתיירים ואורחים מחו"ל – חוויה כפרית ייחודית במשק המשפחתי בנהלל ראשון מושבי העובדים בישראל.

למה עם אפרת?
גבנית מקצועית, ממורשת משפחתית חקלאית והכשרות עדכניות בארץ ובחו"ל. ניסיון רב ומגוון בהדרכה, עם יכולת הקניית ידע תאורטי ומעשי באופן פשוט ומרתק, המביא לתוצאות. מחברת בין העבר להווה, בין המסורת והידע המשפחתיים מדורות לטכניקות עכשוויות. מייצרת חיבור רב תחומי ומדגישה את הזיקה לקולינריה חקלאית תוך הקפדה על בטחון תזונתי וחשיפה לרזי אומנות הגיבון.

צור קשר

אפרת גבאי, משק 39, מושב נהלל, 1060000

054-2443482 

gvinotimefrat@gmail.com