מזמינה אתכם…

להתנתק מקצב החיים העמוס ולהתמסר לקצב תהליכי הגיבון  

ולהתנסות רב חושית מרתקת, בה תייצרו מגוון של מוצרים וגבינות טריות במו ידיכם. 

בקורס תהליכי אשר מתמשך על פני 5 מפגשים,

מכינים באופן מעשי מגוון של יותר מ 10 מוצרי חלב.

אלמד אתכם באופן ברור ומרתק אודות תהליכי ייצור גבינות ומוצרי החלב.

גבינה לבנה ולבן, גבינה צ'רקסית ופאניר, יוגורט ולאבנה, גבינה צפתית וריקוטה, גבינת מוצרלה טרייה, גבינה ערבית(ג'יבנה) וחלומי

הקורס כולל ייצור מעשי של מגוון רחב של מוצרים ולמידה תאורטית.

  • למידה תאורטית והתנסות מעשית אמתית, בה תייצרו בעצמכם את המוצרים.

  • תקבלו דפי מידע וערכה בסיסית של ציוד עזר ראשוני לגיבון.

  • הכנתי עבורכם סביבת עבודה מתאימה ואותנטית באווירה של כפר בלב המשק המשפחתי.

  • נגבן באווירה חברית, עם יחס אישי ובלווי צמוד שלי

  • התנסות רב חושית ייחודית ומרתקת בה תייצרו גבינות ומוצרים טריים

  • אחשוף בפניכם את אמנות הגבינות, העולם הקסום של אלכימיית החלב ותגלו אוצרות ידע נסתרים

  • תיקחו עמכם את הגבינות שייצרתם להמשך ההנאה בבית ותצאו עם חוויה מעשית, שתוצאותיה ישאירו טעם של עוד ו… יהדהדו סביב השולחן המשפחתי

  • ההתנסות המעשית תאפשר לכם להצליח לייצר שוב ושוב את המוצרים שתאהבו

אתן לכם ידע והכשרה לייצר בעצמכם מגוון מוצרים:

גודל קבוצה: 5-8 משתתפים

                                                                              למי מתאים הקורס?

  • לחובבי המטבח והעוסקים בתחומי קולינריה, המסעדנות, או תעשיית המזון, שמעוניינים להתנסות באופן מעשי ומקצועי ולהכיר טוב יותר את החלב ומוצריו כחומרי גלם.

  • רוצים לפתח תחביב קולינארי שימלא אותך לאחר פרישה בשנותיך היפות בגיל השלישי

  • רוצה להעביר חוויה מיוחדת כאשר נוצר "פסק זמן" בתקופה בין עבודות או בחופשת לידה

  • רוצה להעשיר את מגוון המוצרים האיכותיים שמוגשים לשולחן המשפחתי, להבטיח את איכותם ולדעת את חומרי הגלם מהם מיוצרים.

  • בשבתון או חצי שבתון ממערכת החינוך ורוצה להעשיר את מגוון הקורסים שתבחרי (מוכר ע"י הסתדרות המורים והגננות –להשתלמות בשבתון = היקף השעות של כל קורס הוא 1 יח"ל – 28 שעות אקדמיות לפחות)

  • למגדלי צאן ובקר לחלב – הזדמנות להכפיל ולשלש את ההנאה – ולייצר את מיטב המוצרים מהחלב הזמין, להתענג על המטעמים ולהעשיר את התפריט על השולחן המשפחתי

לקבלת מידע ותכנים אודות הקורס צרו קשר

אפרת גבאי, משק 39, מושב נהלל, 1060000

054-2443482 

gvinotimefrat@gmail.com

למה עם אפרת?
גבנית מקצועית, ממורשת משפחתית חקלאית והכשרות עדכניות בארץ ובחו"ל. ניסיון רב ומגוון בהדרכה, עם יכולת הקניית ידע תאורטי ומעשי באופן פשוט ומרתק, המביא לתוצאות. מחברת בין העבר להווה, בין המסורת והידע המשפחתיים מדורות לטכניקות עכשוויות. מייצרת חיבור רב תחומי ומדגישה את הזיקה לקולינריה חקלאית, תוך הקפדה על בטחון תזונתי וחשיפה לרזי אומנות הגיבון.