מזמינה אתכם…

לקורס גיבון מתקדם והתמחות במגוון גבינות מהעולם.

 להתנתק מקצב החיים העמוס ולהתמסר לקצב תהליכי הגיבון.

לאחר שלמדתם את היסודות ויש לכם את המיומנות לגיבון בסיסי,

תשכללו את המיומנות לייצור גבינות מורכבות יותר.

אלמד אתכם מידע על תהליכי ייצור גבינות חצי קשות וקשות,

כדי שתוכשרו במקצועיות להצטרף למשפחת יצרני הגבינות בעולם.

תצאו עם מוצרים ממשיים ותקבלו המלצות לטיפול נכון בגבינות

במהלך שלבי היישון (הבשלה / הבחלה).

הכנתי עבורכם סביבת עבודה ואותנטית באווירה של כפר המותאמת

לעבודה עצמאית של כל משתתף ולקיום הקורס בקבוצה קטנות,

כך, שתתאפר אווירה חברית ויחס אישי בלווי צמוד שלי.

קורס מקצועי אשר מתמשך על פני 4 מפגשים,

בהם תקבלו ממני את הכלים והידע הנדרש כדי להצליח לייצר בעצמכם

גבינות חצי קשות וקשות בטכנולוגיות ייצור מגוונות.

תלמדו לייצר:

גבינות מלוחות (גבינת פטה),

גבינות מעטפת בעובש לבן (גבינת קממבר),

גבינות גבן שטוף (גבינת גאודה),

גבינות עובש כחול (גבינת רוקפור)

                                                                    למי מתאים?

  • כמתנה לך לעצמך-המבקש/ת להגשים חלום ולהרחיב את הידע והניסיון לאחר שייצרת בעצמך מגוון גבינות

  • כמתנה ליקר/ה לך שכבר מנוסה בייצור גבינות ורוצה להתקדם…

  • בחל"ת / בפסק זמן בין עבודות/בחופשת לידה ויש לך תשוקה להעשיר את הידע בגיבון לאחר שהתנסית בהכנת גבינות

  • בשנת שבתון (מוכר לעובדי הוראה של הסתדרות המורים בשנת שבתון)

      גודל קבוצה: 5-8 משתתפים

לקבלת מידע ותכנים אודות הקורס צרו קשר

אפרת גבאי, משק 39, מושב נהלל, 1060000

054-2443482 

gvinotimefrat@gmail.com

למה עם אפרת?
אני אפרת, גבנית מקצועית, ממורשת משפחתית חקלאית והכשרות עדכניות בארץ ובחו"ל. ניסיון רב ומגוון בהדרכה, עם יכולת הקניית ידע תאורטי ומעשי באופן פשוט ומרתק, המביא לתוצאות. מחברת בין העבר להווה, בין המסורת והידע המשפחתיים מדורות לטכניקות עכשוויות.
מייצרת חיבור רב תחומי ומדגישה את הזיקה לקולינריה חקלאית תוך הקפדה על בטחון תזונתי וחשיפה לרזי אומנות הגיבון.